

# DECIZIA Nr. 251 din 29 martie 2022

În baza:

- Legii nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare;
- Cartei Universității Tehnice din Cluj-Napoca;
- Ordinului ME nr. 3106/09.02.2022;
- Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenelor de finalizare a studiilor pentru ciclul I și II în Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca;
- Hotărârii Senatului Universitar nr. 1465/24.03.2022;
- Adresei nr. 6497/07.03.2022 aprobată în CA în data de 08.03.2022.

## Rectorul Universității Tehnice din Cluj-Napoca DECIDE :

Art. 1. În cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism se numesc următoarele comisii pentru examenele de finalizare a studiilor aferente promoției 2021/2022, valabile pentru sesiunea iulie, septembrie 2022 și februarie 2023, după cum urmează:

#### Comisia 1 dizertații 2021-2022

Președinte:	Prof.dr.arh. Virgil Pop	UTCN
Membri:	Conf.dr.arh. Celia Ghyka	UAUIM București
	Şef lucr.dr.arh. Adriana Măgerușan	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Smaranda Todoran	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Andreea Pop	UTCN
Membru supleant:	Conf. dr.arh. Ionuț Julean	UTCN
Secretar :	As.dr.arh. Alina Voinea	UTCN

## Comisia 2 dizertații 2021-2022

Președinte:	Prof.dr.arh. Dana Vais	UTCN
Membri:	Conf.dr.arh. Cristina Purcar	UTCN
	Conf.dr.arh. Paul Mutică	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Dana Julean	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Cosmin Pavel	UAUIM
Membri supleanți:	Şef.lucr.dr.arh. Dragoş Dascălu	UTCN
Secretar:	As.dr.arh. Flavius Muntean	UTCN

## Comisia 1 proiect diplomă 2021-2022

Președinte:	Conf.dr.arh. Şerban Ţigănaş	UTCN
Membri:	Prof.dr.arh. Ugis Bratuskins	TU Riga
	Prof.dr.arh. Vlad Gaivoronschi	UP Timișoara



2



	Conf.dr.arh. Andreea Milea	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Paul Moldovan	UTCN
Membri supleanți:	Şef.lucr.dr.arh. Silviu Aldea	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Mihai Racu	UTCN
Secretar:	As.dr.arh. Teodora Bălan	UTCN

Comisia 2 proiect diplomă 2021-2022

Președinte:	Conf.dr.arh. Vlad Rusu	UTCN
Membri:	Prof.dr.arh. Rafael de Saeger	KU Leuven
	Prof.dr.arh. Iulia Stanciu	UAUIM București
	Conf.dr.arh. Octav Olănescu	UTCN
	Şef.lucr.dr.arh. Silivan Moldova	n UTCN
Membri supleanți:	Şef.lucr.dr.arh. Daniel Şerban	UTCN
and the second of	Şef.lucr.dr.arh. Rareş Drăgan	UTCN
Secretar:	As.dr.arh. Alice Oprică	UTCN

<u>Art. 2.</u> Prevederile prezentei decizii vor fi duse la îndeplinire de către SINU și Facultatea de Arhitectură și Urbanism.

Președinte Consiliu de Administrație, Prof.dr.ing. Vasile ȚOPA

Vizat, Biroul Juridic Întocmit, Secretar Prorector Didactic

2 ex./IN

str. Memorandumului nr.28, 400114 Cluj-Napoca, România \_\_tel. 0264-401200, fax 0264-592055, Dep. Relații Publice tel. 0264-202284, 0722-163346 - http://www.utcluj.ro/\_\_\_

e get a