Sustain City Hack

Întâlnirile Europene din Transilvania iau în 2022 forma unui hackathon pe teme de sustenabilitate urbană, dezvoltare durabilă și regenerare

În perioada 8 – 10 aprilie 2022, Ambasada Franţei în România, Institutul Francez în parteneriat cu ROTSA (Romanian Tech Startups Association) și ClujHub organizează Întâlnirile Europene din Transilvania sub forma unui hackathon, #SustainCityHack - Urban mobility l Regeneration l Planning & Development, online pe tema mobilității, regenerării și planificării urbane în vederea dezvoltării sustenabile a orașelor.

 

Timp de 36 de ore participanții vor putea dezvolta, în echipă de 3-5 membri, o soluție inovatoare pentru a ajuta concentrările urbane să-și utilizeze resursele într-un mod mai eficient și să creeze medii urbane sustenabile prin explorarea legăturilor dintre zonele urbane și periferii (comune, sate). Pe parcursul concursului, echipele vor putea beneficia de expertiza mentorilor, români și francezi.

Înscrierile la eveniment se pot face exclusiv în echipă, prin completarea acestui formular, data limită de înscriere fiind 7 aprilie (inclusiv). Evenimentul se va desfășura online pe platforma Discord, iar limba de comunicare va fi engleza.

 

Mai multe informatii: Comunicat de presă

Go back