Săptămâna Internațională a Științei și Tehnologiei

Suntem bucuroși să vă informăm despre celebrarea celei de-a șasea ediții a Săptămânii Internaționale a Științei și Tehnologiei la Universitatea din Zaragoza, care va avea loc în perioada 24-28 iunie 2024.

Atât studenții, cât și coordonatorii de schimb sunt bineveniți să participe.

Facultatea de Științe și Școala de Inginerie și Arhitectură a Universității din Zaragoza organizează a VI-a Săptămâna Internațională a Științei și Tehnologiei (ISTWZ). Este un program gratuit de activități care vizează invitarea studenților străini de știință și tehnologie și a coordonatorilor de schimb pentru a se familiariza cu Facultatea de Științe și Școala de Inginerie și Arhitectură, precum și cu universitatea și orașul Zaragoza. VI-a ISTWZ va avea loc la Universitatea din Zaragoza, în perioada 24-28 iunie 2024. Evenimentele includ prezentări tehnice, vizite la laboratoare și institute de cercetare, întâlniri cu cercetători, alte activități legate de știință și tehnologie, activități culturale, tururi ale orașului și o vizită la o unitate de cercetare din centrul Pirineilor. Înregistrarea și participarea sunt gratuite și includ cazarea studenților, prânzul și toate activitățile legate de eveniment. Aceasta va fi cea de-a șasea ediție a ISTWZ, după marele succes al edițiilor din 2017, 2018, 2019, 2022 și 2023.

Participanții studenților trebuie să aibă între 18 și 25 de ani și trebuie să fie înscriși la o licență sau un master în științe naturale (inclusiv geologie, fizică, chimie, biotehnologie, optică), matematică, inginerie sau arhitectură, la orice universitate care are un acord de schimb cu Universitatea din Zaragoza în orice domeniu.

Numărul de participanți este limitat; Pentru a aplica, studenții trebuie să completeze un formular de înregistrare până pe 12 mai. Informații detaliate și linkul de înregistrare pot fi găsite la

https://eventos.unizar.es/112568/detail.html

ISTWZ este, de asemenea, deschis coordonatorilor de schimb ai universităților partenere. În acest caz, cazarea și masa nu sunt incluse.

 

Go back