Logo Arhitectura si Urbanism

Bine ati venit la Facultatea de Arhitectura si Urbanism - UTCN

Contact

Facultatea de Arhitectura si Urbanism
Adresa: Str.Observatorului 34-36, Cluj-Napoca, Romania

Decanat: tel. 0264 401847,
Secretariat: tel/fax: 0264 590255, 401847

Email: contact@arch.utcluj.roiceland

Mobilitati de Plasament ERASMUS+ 2015

MOBILITĂȚI DE PLASAMENT ERASMUS+ 2015

 

Studenții interesați să efectueze mobilități de plasament în cadrul programului Erasmus+, în birouri de arhitectură din țările UE, în vara anului 2015, sunt invitați să își exprime intenția printr-un mesaj adresat doamnei conf.dr.arh Mihaela Ioana Agachi, coordonator Erasmus FAU, pana in data de 15 decembrie 2014. Se va atașa confirmarea biroului de arhitectură care acceptă propunerea de plasament.

Mobilitățile de plasament durează minimum două luni.

 

Mobilitățile de plasament se vor încheia cel tarziu la data de 15 septembrie 2015, pentru a se putea face la timp echivalarea și a se definitiva situația academică a studenților respectivi.

 

La adresa: http://bri.utcluj.ro/docbpc_cj/docbpccj42.pdf se găsește Regulamentul UTCN privind mobilitățile studențești în cadrul programelor comunitare.

 

Pentru mobilitățile de plasament trebuie completat și semnat documentul LEARNING AGREEMENT - PLASAMENT, disponibil pe site-ul BRI: (http://bri.utcluj.ro/docbpc.php), la Documente pentru studenți Erasmus.

Nivelul granturilor pentru studenții Erasmus se gaseste la aceeași adresă.

 

Din partea UTCN, acordul de plasament (Learning Agreement - plasament) trebuie semnat de către coordonatorul Eramsus FAU - dna conf.dr.arh. Mihaela Ioana Agachi și apoi de către rectorul UTCN, prin intermediul dnei jurist Andreea Popa, Biroul pentru Relații Internaționale, str. Memorandumului nr.28.

 

După obținerea semnăturior din partea UTCN și a biroului gazdă, la BRI se va încheia Contractul financiar. Acesta se va încheia pe baza Acordului de plasament și a SOLICITĂRII DE DEPLASARE ÎN STRĂINĂTATE (http://bri.utcluj.ro/docbpc.php). Aceasta din urmă trebuie semnată de către dna. conf.dr.arh. Mihaela Ioana Agachi și de către dl. decan, prof.dr.arh. Romulus Zamfir.

 

Anunț format PDF


24.02-02.03 Winterschool 2014

AStA organizeaza in perioada 24.02-02.03 Winterschool 2014. Am dori sa va invitam sa luati parte la evenimentele de seara, de la orele 18.00, de luni pana duminica. Site-ul evenimentului este http://winterschool.astacluj.ro  .

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter